Info vodič

"Huzur" u Narodnom pozorištu Mostar

Info vodič

"Huzur" u Narodnom pozorištu Mostar

Kategorija: Kultura

Ukratko

Narodno pozorište Mostar nastavlja s redovnim repertoarom pa tako će na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Mostaru u petak, 07. svibnja biti odigrana predstava "Huzur" autorice Martine Mlinarević, u režiji Alme Lapajne, s početkom u 18:00 sati.

"Huzur" donosi priču o borbi, suočavanju s najtežim ljudskim strahovima, o slobodi i odgovornosti.

Svi zainteresirani predstavu "Huzur" imaju priliku gledati i u terminu petak, 28. svibnja u 18:00 sati.

Predstava ukazuje na važnost prevencije i redovnost obavljanja mamografskih i ultrazvučnih pregleda te potiče gledatelje na razmišljanje o tome što može zadesiti nas ili nekoga tko nam je najbliži.

Vrlo važna društvena tema koja je kompleksna, univerzalna i vječna. Sva pitanja koja se prožimaju kroz predstavu zapravo čovjek sam sebi postavlja kroz proces gradnje civilizacije.

Predstava će biti izvedena uz poštivanje svih mjera i naredbi Kriznog stožera FBiH koje su na snazi. Broj mjesta je ograničen!

Cijena ulaznice iznosi 10 KM, s popustom za učenike, studente i umirovljenike 5 KM.

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 - 14 sati, na dan igranja predstave od 9 do 14 sati te od 18 do 20 sati.

Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook ili Instagram stranici Narodnog pozorišta Mostar.

 

Vrijeme
07. 05. 2021. u 18:00
07. 05. 2021. u 20:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close