Info vodič

Humanitarna prodajna izložba umjetnina Udruge za Down sindrom Mostar

Info vodič

Humanitarna prodajna izložba umjetnina Udruge za Down sindrom Mostar

Kategorija: Kultura

Ukratko

Humanitarna prodajna izložba umjetnina u organizaciji Udruge za Down sindrom Mostar održat će se u ponedjeljak 20. prosinca 2021., u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, od 18 sati, s ciljem financiranja stručnih terapija koje Udruga provodi za svoje članove.

Iz Udruge navode kako su i ove godine bili aktivni i organizirali kulturnu manifestaciju "U susret Božiću" u sklopu koje je održana kreativna radionica njihovih članova, ali i prateća prodajna izložba unikatnih božićnih dekoracija koje su Mostarci mogli vidjeti i birati na štandovima u Mepas Mallu i na gradskoj šetnici na Rondou, priopćeno je iz navedene udruge.

"Svojevrsna kruna našega rada i ove godine su svakako najposebnije jaslice koje krase advent u Mostaru. Izvršili smo i još jedan organizacijski zahtjevan zadatak, a to je organizacija humanitarne prodajne izložbe umjetnina koja će se održati danas, a kojom namjeravamo financirati stručne terapije koje Udruga provodi za svoje članove što je ustvari glavnina našega rada i jedan od primarnih ciljeva", navode iz Udruge.

Dodaju kako ne bi uspjeli realizirati sve sami pa posebnu zahvalu upućuju predsjedniku Vlade HNŽ-a Nevenku Hercegu, koji je i pokrovitelj izložbe, suorganizatorima Sveučilištu u Mostaru i HD hercega Stjepana Kosače, GO Zajednice žena HDZ-a BiH "Kraljica Katarina Kosača", Udruzi Hrvata BiH "Prsten" te ostalim partnerima i sponzorima.

"Također, ovim putem svim ljudima dobre volje, a i onima koji to možda nisu, želimo Sretan Božić i uspješnu i radosnu novu godinu", stoji u priopćenju.

Vrijeme
20. 12. 2021. u 18:00
20. 12. 2021. u 21:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close