Info vodič

Hercegovina adventure week

Info vodič

Hercegovina adventure week

Kategorija: Razno

Ukratko

Hercegovina Adventure Week, koji se održava u sklopu projekta Adriatic Canyoning, počet će u petak, 27. rujna od 17 sati, u Širokom Brijegu, a tom prilikom obilježit će se i Svjetski dan turizma.

Gostima će biti prikazani promotivni filmovi nastali tijekom provedbe projekta, čiji je glavni cilj osnaživanje i diversifikacija turističke ponude u Jadranskom zaleđu, kroz prekogranični pristup na lokalitetima kanjona Borak (grad Široki Brijeg) i Peć Mlini (općina Grude) u Bosni i Hercegovini, kanjona Zrmanja (grad Obrovac) i kanjona Čikola (grad Drniš) u Hrvatskoj, te planini Orjen (grad Herceg Novi).

Prisutnima će se obratiti projekt menadžer Ivo Pavković, gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević i načelnik Gruda Ljubo Grizelj. Nakon uvodnih obraćanja i prikazivanja promotivnih filmova, na temu aktivnog turizma predavanje će održati stručnjakinja za razvoj aktivnog turizma Iva Bencun iz Zadra.

Hercegovina Adventure Week nastavlja se u subotu adrenalinskim aktivnostima - kanjoning i sportsko penjanje u kanjonu Borak, te via ferratua, zip-line u Peć Mlinima i slobodno penjanje u Ravlića pećini.

Nedjelja je predviđena za obilazak izvora rijeke Tihaljine, Hidrocentrale, Ravlića pećine, Vidikovca u Peć Mlinima, kao i ostalih prirodnih ljepota kojima obiluje ovo područje Hercegovine.

Vrijeme
27. 09. 2019. u 17:00
27. 09. 2019. u 20:00
Lokacija
Široki Brijeg

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close