Info vodič

Halloween događaji

Info vodič

Halloween događaji

Kategorija: Zabava

Ukratko

Američki kutak Mostar priprema zanimljive događaje za Halloween, koji će se održati prostorijama Kutka te OKC 'Abrašević' u četvrtak 31.10. Program su zajedno s koordinatorima pripremili Mostarci i Mostarke koji imaju adrese i u SAD.

Od 13-14 sati održat će se American Corner Happy Hour gdje će biti upriličena zakuska s tradicionalnim delicijama. Ukoliko niste članovi Kutka, ovo je zanimljiva prigoda da dobijete svoje besplatne članske kartice.

Večernji program održat će se u OKC 'Abrašević'. Od 18 sati počet će Thriller Dance radionica koju će voditi koreografkinja i plesačica Mersiha Messiha Mesihović. Dobro došli su svi koji plešu ili vole ples da budu dio ovog zabavnog druženja gdje će se učiti poznati Thriller ples Michael Jacksona.

Nakon plesa, od 21 sat bit će održan party 'Halloween Bash' uz Milija Sefića - jednog od istaknutijih mostarskih Dj-eva i producenata, koji je karijeru započeo u Chicagu te nakon preseljenja u rodni Mostar nastavio širiti čikaški underground zvuk na našim prostorima.

Vrijeme
31. 10. 2019. u 13:00
31. 10. 2019. u 22:30
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close