Info vodič

Festival torti - torte i to

Info vodič

Festival torti - torte i to

Kategorija: Razno

Ukratko

Udruga 'KulTurist', i ove godine priređuje pravu slatku čaroliju naziva Festival torti - 'Torte i to'. Poziv afirmiranim i neafirmiranim ljubiteljima pravljenja slastica i torti, koji se žele prijaviti za učešće na festivalu, da to mogu učiniti do 21.12. do 14 sati.

Udruga 'Kulturist', najljepšu tortu nagrađuje sa 500 KM, a pobjednicu će odrediti najveći broj pristiglih 'lajkova' na FB stranicu Festival torti - 'Torte i to' - pristiglih do 31.12.

Kako je riječ o mini jubileju, odnosno petom rođendanu ovog izuzetno zanimljivog festivala, organizatori su odlučili počastiti slavljeničkom tortom, dijete rođeno na dan 22.12.2014. godine.

Obzirom da se radi o nagradi za djecu, isključivo roditelji mogu predložiti svoje dijete, i to na način da kopiju rodnog lista dostave u inbox str. Festival torti - 'Torte i to'. Prvi pristigli prijedlog će ujedno biti i nagrađen.

Nagradu će moći preuzeti 22. prosinca, odnosno na dan početka festivala koji će biti upriličen u Galeriji HD Kosača s početkom u 19 sati.

Vrijeme
22. 12. 2019. u 19:00
22. 12. 2019. u 20:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close