Info vodič

Festival književnosti i kulture Poligon

Info vodič

Festival književnosti i kulture Poligon

Kategorija: Kultura

Ukratko

U četvrtak 15. listopada 2020. u Mostaru počinje Festival književnosti i kulture 'Poligon'.

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Mostaru, od 20:00 sati  ravnatelj Festivala Mirko Božić razgovarati će s književnikom  Želimirom Perišem i bit će upriličena promocija romana ''Mladenka kostonoga'', a nakon toga slijedi performans Ilije Puljića

16. listopada, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača predstavit će se književnice Magdalena Blažević i Ivana Rogar, a nakon toga slijedi projekcija filma ''Jedna od nas'', redatelja Đure Gavrana i razgovor s autorom.

Festival se završava u subotu, 17. listopada u Narodnom pozorištu Mostar, gdje će se predstaviti književnici Elvedin Nezirović i Srđan Sekulić. Nakon književne večeri slijedi otvorenje strip izložbe ''Infra Devil'', autora Berina Tuzlića, te nastup electro one-man banda dRUMELOY.

Festival Poligon je manifestacija koja nastoji okupiti sve umjetničke forme,  književnost, glazbu, film, filozofiju, strip, povijest… te najbolje od produkcije u toj godini dovesti u Mostar, pod jednom krovnom temom. Tema ovogodišnjeg Festivala je STRAH!

Organizatori napominju da je Festival organiziran poštujući odluke i preporuke nadležnih tijela, te da su distanca i nošenje maske obavezni.

Vrijeme
15. 10. 2020. u 20:00
17. 10. 2020. u 22:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close