Info vodič

Europski tjedan imunizacije

Info vodič

Europski tjedan imunizacije

Kategorija: Razno

Ukratko

Europski tjedan imunizacije obilježava se svake godine u zadnjem tjednu travnja, s ciljem podizanja svijesti o važnosti imunizacije među roditeljima/starateljima, zdravstvenim profesionalcima, donosiocima odluka i medijima.

Zavod za javno zdravstvo Federacije BiH, u suradnji s Federalnim ministarstvom zdravstva, Unicefom u BiH, USAID-om i Uredom Svjetske zdravstvene organizacije u BiH, svake godine nizom aktivnosti obilježava Europski tjedan imunizacije.

Ove godine, obilježavanje je započelo nizom edukativnih radionica o interpersonalnoj/neposrednoj komunikaciji u Sarajevu i Mostaru, a nastavak je planiran i u drugim gradovima širom Federacije BiH.

Stručni skup povodom obilježavanja Europskog tjedna imunizacije održat će se u utorak, 26.04.2022. godine s početkom u 11:00 sati u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH, na kojem će zdravstveni profesionalci iz cijele Federacije BiH koji sudjeluju u procesu imunizacije moći razmijeniti iskustva te govoriti o izazovima s kojima su se susretali u proteklom periodu. Također, na skupu će biti izneseni najnoviji podaci o cijepljenim u Federaciji BiH, kako iz Programa obavezne imunizacije, tako i cijepljenim protiv COVID-19.

Izjave za medije su planirane u 10:45 sati.

Vrijeme
26. 04. 2022. u 11:00
26. 04. 2022. u 12:00
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close