Info vodič

Eko HUB BLAGAJ/Novi Val najavljuje iduću akciju čišćenja

Info vodič

Eko HUB BLAGAJ/Novi Val najavljuje iduću akciju čišćenja

Kategorija: Razno

Ukratko

Eko HUB BLAGAJ/Novi Val najavljuje iduću akciju čišćenja na području područne škole u Vranjevićima Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val organizuje akciju čišćenja sa JU Osnovnom školom Blagaj, 29.04.2022 (Petak) sa početkom u 09:00h.

Okupljanje učesnika je ispred područne škole Vranjevići u 08:30h. Ovu akcija će se sprovesti na lokaciji – područne škole u Vranjevićima.

„Pored centralne škole koja se nalazi u Blagaju - JU Osnovna škola Blagaj, ima Područnu školu Vranjevići koju pohađaju učenici razredne nastave u kombinovanim odjeljenjima. Pored škole se nalazi velika količina niskog rastinja što kroz projekat Eko HUB Blagaj želimo očistiti i također želimo doprinijeti zdraviji okoliš djeci koja ovdje pohađaju nastavu. „ – Emina Lulić, Eko HUB Blagaj

Pozivamo sve zainteresovane građane da podrže ovu akciju čišćenja, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

U slučaju vremenskih nepogoda ili dodatnih epidemioloških mjera akcija čišćenja će biti odgođena, gdje će se u dogovoru sa predstavnicima lokalne zajednice Stoalc odrediti novi datum.

Svi učesnici će dobiti potrebnu opremu za ovu akciju, kao hranu i osvježenje.

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta “Misli o prirodi!” koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a finansijski podržava Švedska.

Vrijeme
29. 04. 2022. u 09:00
29. 04. 2022. u 14:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close