Info vodič

Edukacija - Borba protiv krijumčarenja i ilegalne trgovine umjetninama

Info vodič

Edukacija - Borba protiv krijumčarenja i ilegalne trgovine umjetninama

Kategorija: Razno

Ukratko

U Međunarodnoj galeriji portreta u Tuzli, ul. II Tuzlanske brigade br. 13. dana 25. i 26. srpnja će se održati edukacija na temu 'Borba protiv krijumčarenja i ilegalne trgovine umjetninama'. Na ovoj dvodnevnoj obuci svoje učešće će uzeti predstavnici Uprave za neizravno oporezivanje, Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), Granične policije BiH, Interpol BiH, JU Centar za edukaciju sudija i tužitelja Federacije Bosne i Hercegovine, JU Centar za edukaciju sudija i javnih tužitelja Republike Srpske, Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova, Policije Brčko Distrikta.

Ovom prilikom će biti upriličeno potpisivanje protokola o suradnji između Centra protiv krijumčarenja umjetninama i Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova, koja djeluje pri Ministarstvu sigurnosti Bosne i Hercegovine.

U četvrtak 25.7. u Međunarodnoj galeriji portreta u periodu od 10:30 do 10:45 sati bit će omogućeno uzimanje izjava od predstavnika Centra protiv krijumčarenja umjetninama, predstavnika Misije OSCE-a u Bosni i Hercegovini i predstavnika Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova pri Ministarstvu sigurnosti Bosne i Hercegovine, gdje ćete moći dobiti više informacija od organizatora i predstavnika institucija koji će sudjelovati u njegovom radu.

Vrijeme
25. 07. 2019. u 11:00
25. 07. 2019. u 13:00
Lokacija
Tuzla

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close