Info vodič

Donatorsko-prodajna izložba

Info vodič

Donatorsko-prodajna izložba

Kategorija: Razno

Ukratko

Interesantna donatorsko-prodajna izložba lutkica i predstavljanje kolekcije dječjih pjesmica i crteža 'Djeca Djeci' dogodit će se u utorak, 3.12. u HD herceg Stjepan Kosača u Mostaru, s početkom u 18 sati.

Umirovljena prosvjetna radnica, doktor pedagoških nauka Vida Sreta Žuljević, odlučila je zaokružiti svoj 40-godišnji rad s djecom. U proteklih godinu dana isplela je i isheklala čak 100 unikatnih vunenih lutaka, koje je odlučila izložiti na prodajno-donatorskoj izložbi.

Pored ovih lutaka, Žuljević je zajedno s djecom i unucima svojih prijatelja pripremila i zbirku pjesama o ovim lutkama, koju su djeca sama napisala i ilustrirala. Autori pjesma i ilustracija su djeca iz četiri države: Slovenije, SAD-a, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Promocija zbirke pjesama bit će održana istu večer.

Sav prihod od prodaje lutaka i zbirke pjesama bit će poklonjen Multietničkom inkluzivnom vrtiću 'Sunčani most' u Mostaru, kao podrška za nastavak besplatnog boravka u vrtiću za 7 djece koja dolaze iz obitelji koje su u potrebi za socio-ekonomskom podrškom.

Vrijeme
03. 12. 2019. u 18:00
03. 12. 2019. u 20:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close