Info vodič

Desničari u pubu: Herceg-Bosna - Jučer, danas, sutra

Info vodič

Desničari u pubu: Herceg-Bosna - Jučer, danas, sutra

Kategorija: Politika

Ukratko

U četvrtak, 21. travnja 2022., održat će se prvi "Desničari u pubu" u Mostaru. Događaj će se održati u Caffe baru "Pink", Ulica kralja Tomislava bb (kod Starog igrališta), s početkom u 19 sati. Tema prvoga susreta bit će prošlost, sadašnjost i budućnost Herceg-Bosne.

“Desničari u pubu” projekt je cikličnih neformalnih druženja, na kojima se u opuštenoj atmosferi raspravlja o aktualnim društveno-političkim temama iz desnoga gledišta. Druženje je otvoreno za sve. Rasprave su moderirane, a teme se unaprijed biraju i najavljuju te svaki sudionik ima mogućnost predložiti temu budućih rasprava. Svi događaji se najavljuju na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/DesnicariUPubu/

Događanja se odvijaju redovito od veljače 2018. godine, osim za vrijeme pandemijskih zatvaranja. Osim u Zagrebu, “Desničari u pubu” održavaju se u Rijeci i Splitu, a dva puta su održani u Karlovcu te jednom u Varaždinu.

Zanimljiv koncept, raznovrsne teme, ali i vrlo visoka razina rasprave u ove su četiri godine na “Desničare u pubu” privukle stotine mladih, uglavnom studenata, ali i mnoge sveučilišne profesore, poznate javne ličnosti, pa i saborske zastupnike koje se redovito može vidjeti na “Desničarima u pubu”.

Vrijeme
21. 04. 2022. u 19:00
21. 04. 2022. u 21:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close