Info vodič

Debatno natjecanje mostarskih studenata i učenika o mHE na Bunskim kanalima

Info vodič

Debatno natjecanje mostarskih studenata i učenika o mHE na Bunskim kanalima

Kategorija: Obrazovanje

Ukratko

Debate na teme "Mini hidroelektrane na Bunskim kanalima" i "Vjetroelektrane i solarni paneli kao izvori obnovljive energije u HNŽ" održat će se u srijedu, 6. travnja, u Gradskoj vijećnici Mostar s početkom u 10 sati.

Sudionici će biti učenici Koledža ujedinjenog svijeta (UWC) Mostar, Gimnazije Mostar, studenti Pravnog fakulteta Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru i studenti Agronomsko i prehrambeno-tehnološkog fakulteta i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru (SUM).

Trodnevni program obuhvatit će predavanja stručnjaka Đorđa Stefanovića iz WWF-a Adria, Emine Veljović iz Aarhus Centra Sarajevo, te stručnjaka Općine Prozor/Rama Zvonimira Faletara i Stipe Čuljka, kao i posjetu Bunskim kanalima, priopćeno je iz UWC-a Mostar.

Događaj okuplja preko 25 mladih ljudi koji će tijekom tri dana aktivno sudjelovati u debati, a u srijedu u 12 sati, planirana je dodjela certifikata o sudjelovanju, kao i dodjela certifikata za najbolje debatante i najbolje ekipe u prostorijama Gradske vijećnice.

Organizatori događaja su UWC Mostar i Misija OESS-a u BiH.

Vrijeme
06. 04. 2022. u 10:00
06. 04. 2022. u 13:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close