Info vodič

Dani planinara Herceg Bosne

Info vodič

Dani planinara Herceg Bosne

Kategorija: Razno

Ukratko

Od 16. do 18.8. održat će se XXIII. Dani planinara Planinarskog saveza Herceg – Bosne. Domaćin ovoj tradicionalnoj planinarskoj manifestaciji je PD 'Cincar' Livno, na lokalitetu Planinarskog doma Kruzi, na južnoj strani planine Cincar.

Manifestacija počinje u petak, 16. kolovoza, prihvatom planinara i postavljanjem šatora, uz mogućnost organizacije posjeta muzeju i galeriji Gorica.

U subotu, 17. kolovoza, bit će organizirane planinarske ture, ali i tradicionalni ručak, kojeg priprema domaćin. U subotu već od 9 sati slijedi pješačenje od Livna do planinarskog doma Kruzi, te druge planinarske ture. Od 15 sati planiran je ručak, zatim sportska natjecanja, te predstavljanje projekta via Dinarica. Program se nastavlja do kasnih večernjih sati.

U nedjelju, 18. kolovoza, domaćini će za zainteresirane planinare organizirati planinarske ture, rekreativno-zabavna natjecanja i ručak, nakon čega slijedi dodjela priznanja pobjednicima u svim disciplinama i zahvalnica sudionicima Dana planinara. Uz domaćina, PD 'Cincar' Livno, organizator XXIII. Dana planinara je i Planinarski savez Herceg – Bosne.

Vrijeme
17. 08. 2019. u 08:00
17. 08. 2019. u 21:00
Lokacija
Livno

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close