Info vodič

Dan međunarodne suradnje na Univerzitetu „Džemal Bijedić“

Info vodič

Dan međunarodne suradnje na Univerzitetu „Džemal Bijedić“

Kategorija: Obrazovanje

Ukratko

Dan međunarodne suradnje na Univerzitetu „Džemal Bijedić“ u Mostaru bit će održan u srijedu 18. svibnja s trajanjem od 10 do 12:10 sati na Mašinskom fakultetu.

Programom Dana međunarodne suradnje predviđena je promocija razmjene studenata i nastavnog osoblja. Predstavnici 27 univerziteta iz Europske unije i Turske će boraviti u posjeti Univerzitetu „Džemal Bijedić“ u Mostaru, a prilikom posjete će imati priliku da se upoznaju s radom Ureda za međunarodnu suradnju.

Studenti će predstaviti svoja iskustva s razmjene, kako dolazni tako i odlazni, predviđen je Coding Challenge natjecanje koje organizira Fakultet informacijskih tehnologija za studente i srednjoškolce, bit će predstavljen rad BEST-a (Board of European Students of Technology) Mostar i ESN-a (Erasmus Student Network) Mostar, a kao vannastavna aktivnost bit će održana debata na Pravnom fakultetu.

U okviru Dana međunarodne suradnje bit će predstavljen projekat „Ablando en Acustico“ i rad španjolskog lektora na Univerzitetu “Džemal Bijedić” u Mostaru.

Vrijeme
18. 05. 2022. u 10:00
18. 05. 2022. u 12:10
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close