Info vodič

CMBEBIH na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru

Info vodič

CMBEBIH na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru

Kategorija: Razno

Ukratko

Međunarodna konferencija o medicinskom i biološkom inženjeringu održat će se u online obliku od 22. do 24. travnja 2021. godine.

Press konferenciju povodom CMBEBIH održat će se u četvrtak 22. travnja u 09:45 – 10:00 sati na Farmaceutskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

CMBEBIH je projekt Društva za medicinski i biološki inženjering u Bosni i Hercegovini, a ove godine se događaj organizira u suradnji s renomiranim akademskim institucijama, kao i partnerima - Farmaceutski fakultet Sveučilišta u Mostaru, Farmaceutski fakultet Univerziteta u Sarajevu i Medicinski fakultet Univerziteta u Banja Luci.

Po četvrti put, fokus stručnjaka i profesionalaca iz oblasti biomedicinskog inženjeringa će biti ova značajna stručna i naučna konferencija organizirana u Bosni i Hercegovini, a koja za cilj ima razmjenu ideja, iskustava, najboljih praksi i najnovijih istraživanja iz oblasti medicinskog i biološkog inženjeringa, kao i iz svih ostalih povezanih oblasti, u cilju poboljšanja kvaliteta zdravstvene zaštite i života u cjelini.

Projekt je implementiran pod sloganom 'Stay focused', a između ostalog donosi više od 100 tematskih predavanja raspoređenih u nekoliko tematskih cjelina, zbirku znanstvenih radova publiciranih od strane Springera i osam predavanja istaknutih stručnjaka od kojih izdvajamo predavanja prof. dr. Ivan Đikić i prof. dr. Asim Kurjak.

Konferencija je podržana od strane svjetskih organizacija kao što su Međunarodna federacija za medicinski i biološki inženjering (IFMBE), Europska alijansa za medicinski i biološki inženjering i znanost (EAMBES) i IEEE.

Press-konferenciju koja će biti upriličena u ČETVRTAK, 09:45 – 10:00h na Farmaceutskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Konferencija će biti dostupna i online.

Vrijeme
22. 04. 2021. u 09:45
24. 04. 2021. u 10:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close