Info vodič

Cijepljenje protiv korupcije

Info vodič

Cijepljenje protiv korupcije

Kategorija: Kultura

Ukratko

Poštovani predstavnici medija pozivamo Vas da 31.03.2021. godine dođete na  Španjolski trg da propratite  finalni događaj  koji su pripremili učesnici i učesnice projekta "On my own - Neću štelu".

Tokom finalnog događaja koji će se dogoditi u vremenskom razdoblju od 11:00 - 13:00h, vršiti će se cijepljenje protiv korupcije, podjela promotivnog materijala, izložba likovnih radova, također biti će postavljena kutija za skupljanje priča  naših sugrađana vezanih za iskustvo  sa korupcijom.

Sam događaj je otvorenog karaktera, na kojem je planirano da se  dijele promotivni materijali  slučajnim prolaznicima kao što su zaštitne antikoruptivne maske, razglednice, letci,  cekeri itd. 

Također je planirano postavljanje fotokabine s ciljem fotografiranja prolaznika sa antikoruptivnih poruka. Nemamo vakcinu protiv COVID-a, ali IMAMO vakcinu protiv korupcije!

Dođite da zajedno pošaljemo poruku da smo protiv korupcije.  

Mi koristimo moć umjetnosti i kulture kako bi ohrabrili borbu građana protiv korupcije.

Cilj projekta je da osnaži umjetnike, aktiviste i novinare da budu efektivniji u svojim nastojanjima da utiču na uključivanje ljudi u borbu protiv korupcije i da stvore prilike za sadržajne sinergije o raznim temama i na raznim lokacijama.

Tokom provedbe aktivnosti strogo ćemo se pridržavati svih epidemioloških mjera Zavoda za javno zdravstvo  HNŽ/K i FBIH.

Predviđeno obraćanje medijima je u 12:00 sati.

Za više informacija o projektu možete posjetiti http://www.necustelu.ba

U prilogu vam dostavljamo fotografije i dio materijala koji su osmišljeni u toku projekta.


Vrijeme
31. 03. 2021. u 11:00
31. 03. 2021. u 12:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close