Info vodič

Career4me - druženje sa Enisom Ćišićem

Info vodič

Career4me - druženje sa Enisom Ćišićem

Kategorija: Razno

Ukratko

Kao i do sada, Career4Me vam predstavlja obične ljude i njihova neobična zanimanja. Zanimanja o kojima nemate baš priliku puno čuti, jer se o njima ne priča na svakom koraku, ona "nisu" perspektivna i "ne donose" vam siguran posao.

Ovog puta družit ćete se sa Enisom Čišićem, mladim umjetnikom, crtačem, ilustratorom, strip artistom, kreatorom animacija...koji je prošao i još uvijek prolazi različite i interesantne faze razvoja svoje karijere. Nije volio školu jer se nije uklapao u njen sistem, imao je dvicu iz likovnog, završio je srednju medicinsku, radio u kreativnoj agenciji za dizajn i marketing, imao priliku da crta stripove za najpoznatijeg svjetskog izdavača stripova Marvel comics, radi kao profesor grafičkog i multimedijskog dizajna na Američkom univerzitetu, i 'ko zna gdje će ga još njegova mašta, sposobnost i rad odvesti.

Karte za ovaj događaj po cijeni od 7 KM se mogu kupiti u Muzeju književnosti i pozorišne umjetnosti BiH u Sarajevu svaki dan od 14 do 19 sati. Za sve one koji ne mogu po kartu otići ranije, preporučuje se rezervaciju iste na mail [email protected].

Događaj će se održati 7.9. od 17 sati u Muzeju književnosti i pozorišne umjetnosti BiH (Sime Milutinovića Sarajlije 7).

Vrijeme
07. 09. 2019. u 17:00
07. 09. 2019. u 18:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close