Info vodič

Capital event Bosnia and Herzegovina

Info vodič

Capital event Bosnia and Herzegovina

Kategorija: Razno

Ukratko

Događaj pod nazivom 'Capital Event Bosnia and Herzegovina' koji će biti održan u Mostaru, 3. listopada u organizaciji Agencije lokalne demokratije Mostar, u okviru EU projekta 'Snapshots from the Borders'.

Događaj ima za cilj promovirati kampanju 'No more bricks in the Wall' spomenutog projekta, čija je namjera zagovarati proglašenje 3. listopada Europskim danom sjećanja i dobrodošlice za sve migrante u EU. LDA Mostar ima čast da kao jedina organizacija izvan EU na teritoriji svoje zemlje organizira jedan ovakav događaj, a koji će na isti datum pod sličnim nazivima biti održan u svih 28 država EU.

U sklopu programa događaja predviđeno je i prikazivanje dokumentarnog filma 'Another News Story' u režiji Orban Wallace, koji istražuje pozadinske okolnosti i otkriva načine i forme medijskog izvještavanja u vrijeme najmasovnijeg kretanja stanovništva nakon Drugog svjetskog rata.

Od 10 do 17 sati na Starom mostu bit će organizirano potpisivanje peticije, u Muzeju Stari most od 11 sati bit će održano predstavljanje projekta 'Snapshots from the borders', a od 11:30 sati slijedi prikazivanje dokumentarnog filma, nakon čega će biti upriličen razgovor o istom.

Vrijeme
03. 10. 2019. u 10:00
03. 10. 2019. u 17:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close