Info vodič

Blidinje gastro fest

Info vodič

Blidinje gastro fest

Kategorija: Razno

Ukratko

Ponukani prošlogodišnjim uspješnim iskustvom u organizaciji i provedbi Blidinje Gastro Festivala, kao i na temelju zadovoljstva njihovih izlagača, i ove godine Općina Posušje organizira II. Blidinje Gastro Festival. Blidinje Gastro Festival organizira se u sklopu manifestacije 'Posuško lito', a ujedno predstavlja i završni događaj 'Lita' za 2019. godinu.

Prvi dan festivala održat će se ove subote 31.8. s početkom u 16 sati, a očekuje vas bogat program. Tako će se od 16:30 sati održati mala škola planinarstva u organizaciji Hrvatskog planinarskog društva 'Pločno' koja se organizira za djecu. Od 17 sati kreće natjecanje u tradicionalnim sportovima, a prijave za iste primat će se na info štandu Općine Posušje od 16:15 sati.

Između ostalog naći će se discipline kao što su borba na gredi, skok u dalj, bacanje potkove te potezanje konopa, a za one najuspješne pripremljene su i nagrade. Od 19 sati očekuje vas druženje uz logorsku vatru i dodjelu nagrada pobjednicima, a sve to upotpunit će nastup benda Trio Penava. Završetak prvog dana predviđen je u 21 sat.

Drugog dana koji počinje u 12 sati, kao i prvog dana, očekuje vas bogata ponuda izlagača te predstavljanje tradicijskih običaja KŠD Rakitno. Također, bit će i dodjela nagrada i priznanja onim najukrašenijim štandovima.

Vrijeme
31. 08. 2019. u 16:00
31. 08. 2019. u 21:00
Lokacija
Posušje

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close