Info vodič

Biznis centar bh. dijaspore - webinar o zaštiti na radu

Info vodič

Biznis centar bh. dijaspore - webinar o zaštiti na radu

Kategorija: Business

Ukratko

Nakon uspješno realiziranih webinara o ugovornim obavezama te o različitim pitanjima iz domena radnih odnosa, Biznis centar bh. dijaspore i udruženje "Arbitri", uz podršku USAID Projekta "Diaspora Invest" i ovog petka nastavljaju sa online savjetodavnim sesijama

"Naš fokus su izazovi poduzetnika i investitora na polju ostvarenja prava i obaveza, a posebno u kontekstu vremena širenja pandemije COVID-19 i ograničenja ekonomskih aktivnosti u BiH, ali i u svijetu.

Ovosedmičnu sesiju smo otvorili za širu javnost. Dovoljno je da prijavite zainteresovane zaposlenike/ce Vaše kompanije putem e-maila [email protected] (potrebno je dostaviti ime, prezime, kontakt e-mail zaposlenika/ce koji će učestvovati, kontakt telefon, naziv kompanije).

Tema trećeg webinara je COVID-19 pandemija i zaštitne mjere na radnom mjestu", poručuju iz Binzis centra bh. dijaspore.


"Interes javnosti postoji, ljudi su spremni podijeliti svoja iskustva, a mi smo kroz DBC Online sesije petkom u 11 sati, napravili jedan iskorak na tom putu. Izuzetno je važno da pružamo adekvatnu podršku privrednicima. Nikada nije bilo važnije da je naš rad prilagođen stvarnim potrebama realnog sektora", dodaju iz Biznis centra.

Vrijeme
17. 04. 2020. u 11:00
17. 04. 2020. u 12:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close