Info vodič

Biciklijada djed mrazova

Info vodič

Biciklijada djed mrazova

Kategorija: Zabava

Ukratko

U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Gradom Mostarom organizira biciklijadu Djed Božićnjaka\Mraz(ica)ova. Start vesele "ho-ho-ho" biciklijade je u nedjelju 15.12. sa početkom u 12 sati ispred Zimskog grada "Wintervill".

Okupljanje i start biciklijade je iz Zimskog grada Winterville (Herceg Stjepan Kosača-Rondo), a vozit će se krug po cijelom gradu. U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka/Mraza, ili barem na glavu stave kapu od Djeda Božićnjaka/Mraza.

Ruta biciklijade: Zimski grad Winterville (Herceg Stjepan Kosača-Rondo), Lenjinovim šetalištem do Španjolskog trga, ulicom Bulevarom narodne revolucije, Lučki most, Ulicom Maršala Tita do Razvitka, ulicom Braće Brkića, Mostarskog bataljona do kružnog toka, nastavljamo Ante Stračevića prema hotelu 'Ero' sve do vrha Avenije, ulicom kralja Tomislava do Spajalice, od Spajalice ulicom kralja Petra Krešimira 4 do Zimskog grada Winterville gdje će sudionici napraviti pauzu i podružiti se uz kuhano vino i sokiće.

Vrijeme
15. 12. 2019. u 12:00
15. 12. 2019. u 13:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close