Info vodič

Besplatna psihološko-edukativna radionica u Mostaru

Info vodič

Besplatna psihološko-edukativna radionica u Mostaru

Kategorija: Obrazovanje

Ukratko

Besplatna psihološko-edukativna radionica za sve zainteresirane bit će održana u Mostaru u četvrtak, 17.02.2022.godine, s početkom u 18.00 sati u prostorijama udruge Svaki Student, Mostar.

Obiteljsko sustavne psihoterapeutkinje Zumreta Humo, Edna Haznadarević, Edita Pajić voditi će ovu radionicu u prostorijama Svaki Student u Mostaru.

Radi se o psihološko edukativnoj radionici, koja je usmjerena na osviještavanje sebe i svojih potreba koje označavaju početak rada na sebi.

Suidonici će se tijekom radionice upoznati sa značajem mentalnog zdravlja i pojmom stresa. Kroz različite aktivnosti će biti u prilici prepoznati vrste stresora, raditi na upoznavanju sebe i svojih potreba, prepoznavanju emocija, samoprocjeni, kao i postavljanju ciljeva za unaprjeđenje mentalnog zdravlja.

''Ova radionica uključuje radne materijale na kojima će sudionici raditi i koji će im pomoći u osviještavanju sebe i svojih potreba. Kako prepoznajemo određene potrebe i stresore kod sebe, kako razvijamo određene strategije u mogućnosti smo da pomognemo i drugima u određenim situacijama, te će zbog toga ova radionica biti posredno od koristi i drugima sa kojima će sudionici raditi u budućnosti'', priopćili su organizatori.

Vrijeme
17. 02. 2022. u 18:00
17. 02. 2022. u 21:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close