Info vodič

"Bajka o izgubljenom vremenu" ponovno u Pozorištu lutaka

Info vodič

"Bajka o izgubljenom vremenu" ponovno u Pozorištu lutaka

Kategorija: Kultura

Ukratko

U nedjelju 12. lipnja s početkom u 11:00 sati na Velikoj sceni mostarskog Pozorišta lutaka održat će se višestruko nagrađivana i hvaljena predstava "Bajka o izgubljenom vremenu".

U predstavi igraju Igor Vidačković, Fatima Mima Kazazić, Serđo Radoš, Nina Popović i Ali Kamer Aksoy.

Autorsku ekipu čine redateljica, autorica i obPozorištu lutaka likovateljica svjetla predstave "Bajka o izgubljenom vremenu", profesorica lutkarstva Tamara Kučinović, dramaturg i asistent redateljice Nikša Eldan, kreatorica lutaka, scenografije i lutkarska tehnologinja Alena Pavlović, dok je glazbu za ovu predstavu komponirao Atilla Aksoj.

Predstava "Bajka o izgubljenom vremenu" do danas na pet međunarodnih festivala osvojila je ukupno dvanaest nagrada, među kojima je i jedan GRAND PRIX za najbolju predstavu festivala, te je osvojila srca najmlađe, ali i odrasle publike.

"Bajka o izgubljenom vremenu" je fantastična i zagonetna predstava o dječaku Petji Mihajloviču Zubovu koji se nemilim događajem pretvorio u starca, baš kao i njegova simpatija Stasja, koja je voljela čitati knjige i slušati Petju kako priča.

Predstava je inspirirana istoimenom bajkom ruskog pisca Eugenea Schwartza.

Karte po cijeni od 5 KM mogu se nabaviti na blagajni Pozorišta lutaka i rezervirati OVDJE. Broj posjetilaca je ograničen i provedene su sve epidemiološke mjere. Predstava je namijenjena za djecu stariju od 5 godina.

 

Vrijeme
12. 06. 2021. u 11:00
12. 06. 2021. u 13:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close