Info vodič

15. PUSTOLOVNA UTRKA ČAPLJINA 2020

Info vodič

15. PUSTOLOVNA UTRKA ČAPLJINA 2020

Kategorija: Sport

Ukratko

Turistička organizacija Čapljinka-Čapljina organizira dana 27. lipnja (subota) manifestaciju  „15.Pustolovna utrka Čapljina 2020“. Hercegovački triatlon će se  sastojati od vožnje kanuima u dužini od cca 10,2  km (Studenci, kupalište „Božjak“ na rijeci Trebižat  – Struge, kupalište „Jaz“), trčanja u dužini od cca 1,1 km (Struge, kupalište „Jaz“ – Mogorjelo „Villa Rustica“) i vožnje biciklima kroz grad prema Mostaru u dužini od cca 6,8 km (Mogorjelo „Villa Rustica“ – Počitelj, restoran „Staklo“). U utrci se natjecatelji natječu u paru. Kotizacija za sudjelovanje je 20,00 KM, a nagradni fond u iznosu od 1.200KM se dijeli na tri prvoplasirane ekipe.

Svrha ovoga natjecanja je povezivanje prirodnih ljepota i kulturno-povijesnih znamenitosti, koji su u funkciji prezentacije turističkih potencijala općine Čapljina. Promidžba i oživljavanje prirodnih,  turističkih  ljepota našega kraja i sportskog natjecateljskog duha, poticanje aktivnosti na otvorenom kao sredstva za poticanje održivog razvoja, promicanje zdravlja, sprečavanje bolesti, promicanja tolerancije, međusobnog razumijevanja i poštovanja.

Pandemija koronavirusa nas je sve na neko vrijeme blokirala i poremetila planove, ali popuštanjem mjera i ograničenja, iskoristili smo priliku da u dosta kratkom vremenu kvalitetno organiziramo 15. po redu pustolovnu utrku u našem gradu pridržavajući se svih mjera i uputa nadležnih institucija.

Vrijeme
27. 06. 2020. u 15:30
27. 06. 2020. u 19:30
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close