Lijepa vijest

Zima usporila, ali ne i zaustavila radove na Trimuši

Protekli tjedan u suradnji sa Odjelom za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove i JKP Parkovi očišćen je dio šetnice od hotela Bevanda do dječjeg igrališta.
Gospodarstvo / Ulaganja | 30. 12. 2019. u 11:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Facebook / Radovi u park šumi Trimuša se nastavljaju.

Radovi u park šumi Trimuša se nastavljaju. Zima je samo usporila, ali ne i zaustavila radove.

Protekli tjedan u suradnji sa Odjelom za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove i JKP Parkovi očišćen je dio šetnice od hotela Bevanda do dječjeg igrališta. Također, na tom potezu su očišćene lampe zarasle u krošnje stabala.

Nakon čišćenja, izvršena je sanacija istih. Na radost svih šetača, trkača, rekreativaca, u potpunosti je osvijetljena dionica od Hotela Bevande, uz Radobolju, do Cima.Park šuma Trimuša svakim danom postaje sve ugodnije mjesto za rekreaciju.

Foto:Facebook / Apel građanima da ne ostavljaju smeće na Trimuši

Da bi olakšali  proces revitalizacije, iz Udruženja za Zajedno za Trimušu apelirali su građane da ne ostavljaju smeće na Trimuši i na taj način daju svoj doprinos nastojanjima da se očiste pluća grada.

Park šuma nije u redovitom održavanju grada i smeće čiste volonteri.

Ovo se posebno odnosi na odlaganje komunalnog otpada uz reciklažne kontejnere na parkingu.

Ekipe Zajedno za Trimušu, Mostarskog polumaratona, Mostar runnersa i Fitness kluba Fitality nastavljaju raditi na uređenju parka i uskoro najavljuju iznenađenje za najmlađe stanovnike našeg grada.

Kopirati
Drag cursor here to close