Pitali smo

Zašto aplikacija 'Grad Mostar' ne radi?

Grad Mostar, kako doznajemo, radi na redizajnu novih komunikacijskih kanala, odnosno u izradi je nova web stranica u skladu s komunikacijskom strategijom grada Mostara.
Gospodarstvo / Ulaganja | 16. 11. 2021. u 13:09 K.M. / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste proteklih dana pokušali ući na aplikaciju 'Grad Mostar', kao što je to slučaj s jednim od naših čitatelja, i dobiti novosti i aktualnosti vezano za sve ono što se događa, to vam nije moglo poći za rukom. Evo i zašto.

Grad Mostar, kako doznajemo, radi na redizajnu novih komunikacijskih kanala, odnosno u izradi je nova web stranica u skladu s komunikacijskom strategijom grada Mostara.

''Ideja nam je da se paralelno napravi redizajn i u ovom vizualnom ali i u funkcijskom smislu same aplikacije Grad Mostar, koja je sad već pomalo zastarjela, te je vidljivo da ona nije adekvatna i da nije u funkciju u onom smislu što grad danas jeste'', rekli su za Bljesak.info iz Grada Mostara.

Na upit, hoće li sama komunikacija građana, ovim novim kanalom, biti olakšana, u smislu da građani manje informacije, u nedostatku odgovora odgovornih, traže po medijima, odgovaraju potvrdno.

Foto: Screenshot / Službena stranica Grada Mostara

''Ideja je i da nove aplikacije omogućavaju dvosmjernu komunikaciju gdje bi ljudi mogli prijaviti određene kvarove i probleme s kojima se suočavaju. Zatim bi se njihovi upiti delegirali službama na koje se odnose i sam proces bi bio mnogo jednostavniji'', rekli su i dodali kako će nova web stranica bit suvremena i moderna, te da imati mnogo više funkcija nego što to ima ova postojeća.

Nova stranica bi trebala biti puštene do 10. prosinca 2021., a nadaju se da bi do Božića trebala u potpunosti profunkcionirati.

Kopirati
Drag cursor here to close