Radovi kod Autobusne stanice Mostar

Vozači strpljivo: Obustava prometa u Mostaru u petak i subotu

Informacija o privremenoj obustavi prometa dana 07. i 08.04.2023. godine.
Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 04. 2023. u 13:28 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Obavještava se javnost o privremenoj obustavi (regulaciji) prometovanja na raskrsnici novog kružnog toka ulica Maršala Tita - Trg Ivana Krndelja, X. Hercegovačke brigade, Mladena Balorde i Lacine ulice, te u Ulici kardinala Stepinca, u dane 07.04.2023. godine (petak) i 08.04.2023. godine (subota) u periodu od 05:00 do 17:00 sati, a sve zbog izvođenja radova prometne signalizacije - II. FAZA. 

Ujedno se mole građani za strpljenje, kao i da u navedenom razdoblju koriste alternativne pravce prometovanja s ciljem izbjegavanja nepotrebnih gužvi'', navodi se u priopćenju firme Colorex d.o.o.

Podsjetimo, na Trgu Ivana Krndelja radi se na kružnom toku kod autobusnog kolodvora.

Vvrijednost ugovorenih radova je 1.014.427,13 KM bez PDV-a, a izvođač radova je HP Investing d.o.o. Mostar. Osim radova na samom kružnom toku (u čijem središtu se nalazi velika fontana) i prilaznim prometnicama, radovi se izvode izvoditi i na postojećim podzemnim instalacijama u obuhvatu radova.

Obuhvat radova je definiran glavnim projektom kao i dužine prilaznih prometnica koje su predmet rekonstrukcije, priopćeno je ranije iz Službe za građenje infrastrukturnih objekata Grada Mostara. 

Kopirati
Drag cursor here to close