Pogledajte kako izgleda iz zraka

VIDEO | Uskoro završetak radova na kružnom toku u Stocu

Izgradnja ovog kružnog toka predstavlja značajan napredak u razvoju infrastrukture i poboljšanju prometne situacije u Stocu.
Gospodarstvo / Ulaganja | 21. 04. 2023. u 21:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stolac će uskoro dobiti prvi kružni tok na raskrižju M-6 i R-427 na kojemu se ukrštavaju prometnice za Ljubinje, Trebinje, Berkoviće, Bileću, Gacko…

Stočani i putnici koji prolaze kroz grad će se obradovati završetku radova na izgradnji novog kružnog toka u Stocu.

Izgradnja ovog kružnog toka predstavlja značajan napredak u razvoju infrastrukture i poboljšanju prometne situacije u gradu, javlja Stolac.co.

Novi kružni tok će olakšati kretanje kroz grad. Kružni tok je izgrađen na raskrižju dviju glavnih prometnih arterija koje povezuju grad s okolnim mjestima, što će omogućiti brži i sigurniji promet za sve korisnike.

Ukupno gledajući, završetak izgradnje novog kružnog toka u Stocu predstavlja veliki korak naprijed za grad i njegove stanovnike. Ovaj kružni tok će poboljšati prometnu situaciju, smanjiti prometne nesreće i povećati kvalitetu života svih koji žive u gradu ili prolaze kroz njega.

Do praznika rada 1. svibnja 2023. godine trebao bi biti u potpunosti u funkciji sa novim slojem asfalta, rasvjetom, odvodima..

Radove izvodi HP Investing, vrijednost ugovora je 585.000 KM bez PDV-a.

Kopirati
Drag cursor here to close