400.000 KM

Rekonstruira se cesta Biletić Polje - Čitluk

Radove na sanaciji R425 od Biletić Polja do Čitluka vrijedne 400 tisuća KM izvodi poduzeće za izgradnju i održavanje cesta ''Putovi d.o.o. Grude''.
Gospodarstvo / Ulaganja | 09. 10. 2018. u 15:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Čitluk / Rekonstrukcija ceste Biletić Polje - Čitluk

U tijeku je sanacija regionalne ceste R425 na dionici Biletić Polje – Čitluk, objavljeno je na stranici Općine Čitluk.

Projektom sanacije predviđena je sanacija najkritičnijih dijelova spomenute regionalne ceste, a radovi na R425 dio su radova koje je Ministarstvo prometa i veza HNŽ planiralo provesti na regionalnim cestama u južnom dijelu Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Foto: Bljesak.info / Rekonstrukcija ceste Biletić Polje - Čitluk

Radove na sanaciji R425 od Biletić Polja do Čitluka vrijedne 400.000 KM izvodi poduzeće za izgradnju i održavanje cesta ''Putovi d.o.o. Grude''.

Sanacija dionice Biletić Polje – Čitluk započela je sanacijom kritičnih točaka na Vidonji, gdje je, pored ostalih radova, na 150 metara najkritičnijeg dijela ceste u asfalt stavljen i eruptivni kamen koji poboljšava karakteristike kolnika u uvjetima niskih temperatura i poledice, objavljeno je.

Foto: Bljesak.info / Rekonstrukcija ceste Biletić Polje - Čitluk

Projekt sanacije regionalnih centa u južnom dijelu HNŽ provodi se na temelju programa koji usvojila Vlada HNŽ na prijedlog Ministarstva prometa i veza, a u okviru ovog projekta izvršena je i rekonstrukcija regionalne ceste R425 na dionici Donji Hamzići – Služanj.

Kopirati
Drag cursor here to close