Čovjek u nevolji

Rekonstrukcija plaže na Bunuru

Gospodarstvo / Ulaganja | 12. 04. 2023. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavništvo mešunarodne humanitarne organizacije Čovjek u nevolji/People in Need u Bosni i Hercegovini unutar projekta Mostar – Prostori koji pokreću, poziva sve zainteresirane ponuđače da iskažu interes za radove na rekonstrukcija plaže Ploča – Cernica (Bunur).

U formi Obavještenja o tenderu, nalazi se preliminarni predmjer radova, koji ukazuje na očekivani obim radova. Konačan predmjer radova uključujući tehničke crteže i drugu relevantnu projektnu dokumentaciju, bit će dostavljen zainteresovanim ponuđačima tokom obavezne posjete gradilištu (vrijeme i lokacija će biti dostavljena registrovanim ponuđačima prije posjete), koja će se održati na lokaciji projekta 20.04.2023.

Svi ponuđači zainteresovani za obaveznu posjetu na licu mjesta dužni su dostaviti naziv kompanije i ime(n) svojih prisutnih predstavnika koji će prisustvovati PIN-ovoj nabavci na sastanku na [email protected] do 18.04.2023.

Dokumentacija za prijavu na javni natječaj sa detaljnim uputama za ponuđače i obrascima koje ponuđači moraju ispuniti može se dobiti na zahtjev putem e-maila [email protected].

Za građevinske radove: poslati predmjer radova sa popunjenim cijenama – jednu digitalnu verziju u excel formatu na usb sticku i drugu fizičku verziju u PDF formatu/ispis – u slučaju neslaganja između ove dvije verzije, u obzir će se uzimati fizička PDF/ispis verzija.

Zapečaćene ponude potrebno je dostaviti PIN-u ili poslati preporučenom poštom da stignu u ured PIN-a prije roka zatvaranja javnog poziva u petak, 12.5.2023.godine u 12:00 sati na adresu: People In Need Mostar (PIN), Maršala Tita 95, 2. sprat, 88 000 Mostar, Bosna i Hercegovina.

Ponude pristigle nakon roka zatvaranja javnog poziva neće se razmatrati.

Tender na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close