Skrb o građanima treće dobi

Ravno: Otvoren Dom za stare i nemoćne

Herceg je naglasio kako je Dom projekt od interesa za općinu Ravno, ali i za Hercegovačko-neretvansku županiju koja u njegovu radu i otvaranju novih radnih mjesta vidi veliku mogućnost revitaliziranja toga kraja.
Gospodarstvo / Ulaganja | 13. 12. 2018. u 15:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Vjerujem kako se otvaranjem Doma za stare i nemoćne osobe, ne samo u Ravnom nego i u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, uspostavljaju temelji jedne nove zdrave i održive zajednice, zajednice koja skrbi o svojim građanima treće životne dobi osiguravajući im primjerenu zdravstvenu i socijalnu skrb, aktivno i zdravo starenje i unapređenje kvalitete življenja“, rekao je Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije u prigodi svečanosti otvaranja Doma za stare i nemoćne osobe u Ravnom.

Ističući kako je izgradnja Doma rezultat sinergijskog djelovanja Udruge sv. Josip iz Međugorja, zahvaljujući čijoj je donaciji izgrađen, Općine Ravno koja je osigurala potrebnu infrastrukturu, Republike Hrvatske koja ga je opremila ali i Vlade Hercegovačko-neretvanske županije koja je prepoznala njegov značaj, te snažno poduprla i potpomogla početak njegova rada,  Herceg naglasio i to kako je Dom projekt od interesa za općinu Ravno, ali i za Hercegovačko-neretvansku županiju koja u njegovu radu i otvaranju novih radnih mjesta vidi veliku mogućnost revitaliziranja toga kraja.

''Uvjeren sam u to kako će vjera u čovjeka i predan rad svih Ravnanja, na čelu s načelnikom i njegovim suradnicima, u sinergiji sa županijskim i drugim razinama vlasti, uroditi istim plodovima i kroz nove projekte doprinijeti stvaranju još boljih uvjeta za život u Ravnom“, zaključio je k Herceg zahvaljujući uposlenicima Doma na njihovu predanom radu i naporima koje čine kako bi naši stariji imali svu potrebnu skrb i njegu.

Nakon svečanog otvaranja i blagoslova kapelice sv. Josipa, Hercegu i Vladi Hercegovačko-neretvanske županije uručena je Zahvala za prijateljstvo i potporu.

Kopirati
Drag cursor here to close