Po planu

Radovi u Vukovarskoj idu dalje

Turkić je istaknuo da bi radovi, ako nas posluže vremenski uvjeti, trebali završiti do kraja ovog tjedna
Gospodarstvo / Ulaganja | 01. 10. 2019. u 13:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radovi na rekonstrukciji jedne od prometnijih mostarskih ulica, Vukovarske, idu prema programu, potvrđeno je to za Bljesak.info u JP Komunalno.

''U skladu s tehnologijom izvođenja radova prvo smo napravili tkz. frezanje habajućeg sloja odnosno uništenog sloja asfalta u prošlom tjednu, nakon čega ćemo pristupiti radovima izdizanja šahtova'', rekao je za Bljesak.info Mensur Turkić, rukovoditelj građevinskog sektora u JP Komunalno i šef gradilišta.

Turkić je istaknuo da bi radovi, ako nas posluže vremenski uvjeti, trebali završiti do kraja ovog tjedna te da obuhvaćaju kompletnu dužinu Vukovarske ulice, od raskrsnice s tržnim centrom Piramida do vrha ulice, kao i rekonstrukciju starijih pločnika na ovoj dionici.

Foto: Bljesak.info / Tkz. frezanje habajućeg sloja u Vukovarskoj ulici u Mostaru

''Nakon što završimo s tim radovima, ako vrijeme bude dozvoljavalo, u četvrtak bi krenuli s asfaltiranjem habajućeg sloja te bi u tom slučaju završili do kraja tjedna. Za asfaltiranje nam je potrebno dva dana, jer se radi o 3500 kvadrata novog asfaltnog sloja'', objašnjava Turkić.

Radovi su definirani programom ZKP za 2019. , investitor je Grad Mostar, a cjelokupna vrijednost iznosi oko 70 tisuća KM.

Kopirati
Drag cursor here to close