Poskupljenja

Proizvođač o prekriženoj cijeni kruha u mostarskim trgovinama: Krivica je isključivo naša

''Radi se o tehničkim problemima, ostale su nam stare cijene na etiketama. Nismo stavili u sustav nove cijene. Za ovo nisu krivi ni trgovci ni netko drugi, isključivo smo mi jedini krvci i ispričavamo se zbog toga''.
Gospodarstvo / Ulaganja | 14. 04. 2022. u 12:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Krivica je isključivo naša'', rečeno je za Bljesak.info iz livanjskog poduzeća Brina bb zbog prekriženih starih cijena na etiketama na kruhu koji se prodaje u pojedinim trgovinama u Mostaru, a čime je svjesno prekršen Zakon o zaštiti potrošača u BiH.

''Radi se o tehničkim problemima, ostale su nam stare cijene na etiketama. Nismo stavili u sustav nove cijene. Za ovo nisu krivi ni trgovci ni netko drugi, isključivo smo mi jedini krvci i ispričavamo se zbog toga'', kazali su.

Podsjetimo, u pojedinim trgovačkim centrima u Mostaru na nekoliko dana se prodavao kruh s crnim flomasterom zatamnjenom cijenom na etiketi. Taj kruh se do prije par dana prodavao po cijeni od 1,50 KM. Nova cijena kruha je 2.10 KM.

Inače, Zakon o zaštiti potrošača u BiH u jasno piše da je trgovac obavezan vidljivo istaknuti prodajnu cijenu proizvoda i usluga u službenoj valuti Bosne i Hercegovine.

 

Kopirati
Drag cursor here to close