Predstavljamo projekt razvoja turizma na tri jezera
Kreirane su profesionalne fotografije, brošura koja predstavlja pojedinačna jezera i njihove najvažnije turističke resurse, te brošura o flori i fauni ovog područja.

Predstavljamo projekt razvoja turizma na tri jezera

Gospodarstvo / Ulaganja | 11. 10. 2018. u 11:19 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru zajedničkog Programa Europske Unije i Vlade Njemačke - EU ProLocal, kojeg implementira GIZ, Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK u suradnji s partnerskim općinama: Jablanica, Prozor-Rama i Posušje implementira projekt “Razvoj turizma na tri jezera”. 

Video: Ramsko jezero

Projekt financira Europska unija.

Opći cilj projekta je razvoj održivog turizma jezerskih područja (Jablaničko jezero, Ramsko jezero i jezero Tribistovo) putem poboljšanja turističke ponude.

Putem projekta je rađeno na analizi i valorizaciji lokalnih turističkih resursa, te kreiranju modela integrirane turističke ponude područja tri jezera, koje nudi raznovrsne outdoor aktivnosti, aktivnosti na vodi, uređene plaže, bogatu gastro ponudu, kulturno-historijsku baštinu, tradiciju, te brojne druge resurse.

Video: Tribistovo jezero - Posušje

Pružatelji usluga sa područja tri jezera su konstantno bili uključeni u provedbu projektnih aktivnosti s ciljem poboljšanja turističke ponude. Na jezerima su postavljeni Info punktovi, čija je osnovna svrha pružanje informacija i promocija područja uz bogat promotivni materijal, te pružanje podrške raznim outdoor aktivnostima.

Kreirane su profesionalne fotografije, brošura koja predstavlja pojedinačna jezera i njihove najvažnije turističke resurse, te brošura o flori i fauni ovog područja.

Video: Povijest i priroda Ramskog jezera

S ciljem bolje promocije područja koje obuhvaćaju tri jezera kreirana je Web stranica www.herzegovina-lakes.com sa informacijama o turističkoj ponudi i potencijalu ovog područja.

Video: Još jedan video jezera Tribistovo

Nova web stranica uključuje detaljnu kartu projektnog područja, bazu podataka sa pretraživačem 132 lokalna turistička resursa (aktivnosti, smještaj, znamenitosti, tradicija, gastronomija, servisne informacije), te je prilagođena za prikaz na mobilnim uređajima, što pruža mogućnost veće promocije i vidljivosti.

U nastavku Vam predstavljamo atraktivne, promotivne video zapise koji su kreirani u okviru projekta.

Video: Jablaničko jezero
Video: Drugi video Jablaničkog jezera
Kopirati
Drag cursor here to close