Agino Selo

Predizborno svjetlo: Kilometar rasvjete

Gospodarstvo / Ulaganja | 01. 11. 2020. u 13:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić posjetili su zaselak Grlić u Aginom Selu gdje je u funkciju pušten kilometar ulične rasvjete.

Foto: Srna / Rasvjeta u selu

Srna izvještava kako u selu živi tridesetoro djece te da je Cvijanović izrazila zadovoljstvo što se ''u skladu s obećanjima Gradske uprave Banja Luka i gradonačelnik realiziraju projekti značajni za poboljšanje uvjeta života''.

"Namjera nam je da zadržimo ljude na ovim područjima. Ovdje je dosta toga urađeno, škola, rasvjeta, put, odnosno ono što su mještani tražili", rekla je novinarima Cvijanović.

Istaknula je kako najveće bogatstvo sela tridesetoro djece.

"To u suštini održava rad područne škole, ali i znači da postoje mogućnosti da se obitelji zadrže ne samo u gradovima nego i u selima", dodala je.

Foto: Srna / Radojičić i Cvijanović

Radojičić je naglasio da je prošle godine obnovljena područna škola u Aginom Selu, prije toga rađena je niskonaponska mreža, a danas rasvjeta.

"Banja Luka se mora razvijati na svakom kraju. Nastojimo da u svakom mjestu riješimo neki od komunalnih problema", naveo je Radojičić i izrazio nadu da će ljudi ostati da žive u selima.

Kopirati
Drag cursor here to close