Za organizacije civilnog društva

Poziv na prijavu za sudjelovanje u evaluacijskoj komisiji u Gradu Mostaru

Javni poziv za projektne prijedloge organizacija civilnog društva je objavljen od 18.3. do 15.4.2022. godine.
Gospodarstvo / Ulaganja | 15. 04. 2022. u 18:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar poziva zainteresirane članove/ice organizacija civilnog društva (OCD) koje imaju sjedište na području grada Mostara, da se prijave za sudjelovanje u procesu evaluacije dostavljenih prijedloga projekata u okviru javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) na području grada Mostara.

Javni poziv za projektne prijedloge organizacija civilnog društva je objavljen od 18.3. do 15.4.2022. godine. Kako bi se proces evaluacije projektnih prijedloga odvijao transparentno, potrebno je osigurati sudjelovanje jednog predstavnika/ce organizacija civilnog društva.

Prema pravilima, u javnom pozivu ne smiju sudjelovati članovi/ice organizacija civilnog društva koje su dostavile svoje prijedloge projekata na javni poziv i/ili bili partneri drugim organizacijama civilnog društva na istom javnom pozivu. Ukoliko se utvrdi da je predstavnik/ca OCD koji/a je član evaluacijske komisije OCD u vezi s bilo kojim dostavljenim projektnim prijedlogom ti projektni prijedlozi će biti diskvalificirani.

Važna napomena:

S obzirom da se očekuje veliki broj aplikacija, iz Grada mole sve zainteresirane članove/ice iz organizacija civilnog društva da prilikom prijave za sudjelovanje u evaluacijsku komisiju, uzmu u obzir da će rad evaluacijske komisije trajati u kontinuitetu minimalno dva radna dana.

Ovaj poziv je otvoren od 12. do 19.4.2022. godine, a zainteresirani se mogu prijaviti putem sljedeće elektronske adrese: [email protected].

Prijava treba sadržavati biografiju iz koje je vidljivo prethodno iskustvo kao i angažmani u OCD. Evaluacija dostavljenih projektnih prijedloga će se vršiti u mjesecu aprilu/travnju 2022. godine, a o točnom datumu evaluacije odabrani kandidat/kinja će biti blagovremeno obavješten/a. U slučaju da se prijavi više od jednog predstavnika/ce civilnog društva, kandidata/kinju će odabrati predstavnici OCD sa područja grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close