Dobivena sredstva

Općina Neum nastavlja sa gradnjom kolektora

Aplikaciju za prijavu projekta za Općinu Neum, izradila je Razvojna agencija ''Nera'' d.o.o. Neum u suradnji sa JP ''Mareco'' d.o.o. Neum.
Gospodarstvo / Ulaganja | 04. 02. 2019. u 12:58 Ma. M.| Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Neum / Radovi na kolektorima (arhiv)

Općina Neum kreće sa nastavkom izvođenja radova na kanalizacijskom kolektoru fekalnih otpadnih voda na priobalnom području općine Neum u naselju Tiha Luka – ulica Dalmatinska, priopćeno je iz Općine.

Projekt vrijedan 150.000 KM realizira se uz financijsku podršku Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH na osnovu provedenog Javnog poziva za dodjelu sredstava u vidu financijske pomoći kao podrška realizaciji programa, projekata i sličnih aktivnosti iz područja zaštite okoliša za 2018. godinu – JK2018/2, u okviru LOT3 (Ostali projekti zaštite voda od značaja za Federaciju BiH).

Aplikaciju za prijavu projekta za Općinu Neum, izradila je Razvojna agencija ''Nera'' d.o.o. Neum u suradnji sa JP ''Mareco'' d.o.o. Neum.

Realizacija projekta, odnosno izgradnja kolektora u Dalmatinskoj ulici provest će se tijekom tekuće godine, a za provedbu projektu nadležna je općinska Služba za stambeno komunalne poslove, izgradnju i razvoj, priopćeno je iz Općine.

Podsjećamo kako su se na području Neuma ranije izvodili radovi na izgradnji kolektorske mreže i to na projektu Međudržavnog odvodnog sustava Komarna - Neum - mljeski kanal, sa podfazama, vrijednosti više od dva milijuna maraka.

Kopirati
Drag cursor here to close