Rekonstrukcija

Obnavljaju se ulice u Odžaku

U tijeku je izvođenje radova na uređenju parking prostora za mjesno groblje Ivana Pavla II, a vrijednost radova iznosi 33.000 KM, objavljeno je.
Gospodarstvo / Ulaganja | 29. 10. 2018. u 17:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Odžak / Rekonstrukcija cesta u Odžaku

Na prostoru općine Odžak izvode se radovi na rekonstrukciji cestovne infrastrukture i uređenja javnih površina u vrijednosti od oko 140.000 KM.

Načelnik općine Odžak Jakov Ivanković, pokrenuo je radove na rekonstrukcija cestovne infrastrukture i uređenju javnih površina financiranih iz sredstava općine Odžak.

Foto: Općina Odžak / Obnova cesta u Odžaku

U tijeku je izvođenje radova na uređenju parking prostora za mjesno groblje Ivana Pavla II, a vrijednost radova iznosi 33.000 KM, objavljeno je.

Osim rekonstrukcije, općinski načelnik u suradnji sa Srednjom školom Pere Zečevića i Osnovnom školom Vladimira Nazora Odžak, pokrenuo radove na gradnji nadstrešnice autobusnog stajališta kod Osnovne škole.

Do sada je, navode, urađen armirani betonski temelj nadstrešnice, čiju je izradu financirala općina Odžak, u iznosu od 4.200 KM. Također je izrađena metalna konstrukcija koju su izradili učenici Srednje strojarske škole Pere Zečevića, a materijal potreban za izradu donirala je firma Strolit d.o.o. Odžak. Na nadstrešnici je, navode, potrebno još izvesti pokrivanje i oblaganje polikarbonatnim pločama i postavljanje klupa.

Pored firme Strolit d.o.o. Odžak, donatori za pomoć pri izgradnji autobusnog stajališta ispred O.Š. Vladimira Nazora u Odžaku su i Boskom d.o.o. Odžak, Imgra d.o.o. Potočani, S.I.M. COMPANY d.o.o. Novo Selo, AC MILAN d.o.o. Odžak, Stanogradnja d.o.o. Odžak, Vodoprivreda Posavina d.o.o. Odžak, Srednja škola Pere Zečevića Odžak, Hering d.o.o. Široki Brijeg i GD Zenit d.o.o. Usora.

Foto: Općina Odžak / Obnova cesta u Odžaku

Načelnik je kao znak zahvale poduzetnicima uručio zahvalnice ispred općine, kao i u ime Osnovne i Srednje škole.

Obzirom na to da se već dugi niz godina pokušavalo riješiti pitanje nadstrešnice za učenike srednje i osnovne škole koji bi tu nakon završetka nastave čekali autobuse po prilično lošim vremenskim uvjetima. Izgradnjom ove nadstrešnice riješit će se problem, te omogućiti da učenici ne stoje na ulici i budu zaštićeni do dolaska autobusa, objavljeno je na stranici Općine.

Kopirati
Drag cursor here to close