Informativni vodič

Novo izdanje turističkog vodiča Hercegovine Tourist Info

Informativni vodič sadrži informacije o turističkim atrakcijama, aktualnim događajima, putovanjima, ponude i reklamni prostor ugostiteljskih objekata, turističkih agencija, i
Gospodarstvo / Ulaganja | 14. 06. 2019. u 15:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turistički vodič Hercegovine

''Osmisliti, kreirati i uraditi sadržajan, kvalitetan, sveobuhvatan informativno – turistički vodič kroz Hercegovinu i njezin biser Mostar, a koji će domaćim i stranim turistima ponuditi sve potrebne informacije o hotelima, motelima, hostelima, restoranima, klubovima, turističkim atrakcijama, povijesnim znamenitostima, važnijim institucijama, servisnim informacijama, kulturnim sadržajima svakako je projekt za pohvalu''.

Ovim riječima je mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić opisao turistički vodič Hercegovine ''Tourist Info'', koji je mostarska kompanija Sfera d.o.o. izdala u suradnji sa Turističkom zajednicom HNK/Ž.

Informativni vodič sadrži informacije o turističkim atrakcijama, aktualnim događajima, putovanjima, ponude i reklamni prostor ugostiteljskih objekata, turističkih agencija, i drugih, srodnih djelatnosti, te potrebne informacije neophodne za individualno organiziranje predstojećih odmora za domaće i strane posjetitelje.

Vodič će biti distribuiran na području HNK/Ž, po ugostiteljskim objektima, turističkim agencijama, te po kulturnim centrima.

Naklada iznosi 15.000 primjeraka i besplatno će se dijeliti.

Turistički vodič Hercegovine već godinama je od strane Turističke zajednice HNK/Ž i brojnih klijenata prepoznat kao projekt u koji treba investirati, navode autori vodiča.

Ciljana publika koja vodič prepoznaje kao kvalitetan projekt su domaći i strani posjetitelji, te je krajnji cilj pružiti im neophodne informacije o Mostaru i Hercegovini kako bi njihov boravak na ovim prostorima bio što ugodniji.

Kopirati
Drag cursor here to close