Vjetar

Nevrijeme odgodilo akciju čišćenja Trimuše

Zbog olujnog nevremena, kako su istaknuli, na Trimuši je trenutno opći kaos te ''ćemo imati što raditi cijelo proljeće''.
Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 02. 2020. u 09:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Uslijed loših vremenskih uvjeta, zbog sigurnosti sudionika, akcija čišćenja na mostarskoj Trimuši se odgađa'', priopćili su aktivisti inicijative 'Zajedno za Trimušu'.

Zbog olujnog nevremena, kako su istaknuli, na Trimuši je trenutno opći kaos te ''ćemo imati što raditi cijelo proljeće''.

Podsjećamo, aktivisti inicijative 'Zajedno za Trimušu' planirali su su od četvrtka, 6. veljače ponovno krenuti s akcijama čišćenja zelenih površina.

Uz podršku Službe za komunalne i inspekcijske poslove, kako navode, ranije je sanirana rasvjeta na šetnici, postavljeni su stupovi za rasvjetu dječjeg i košarkaškog igrališta, a u sljedećim danima očekuje se i postavljanje rasvjetnih tijela.

''U osmom mjesecu, prošle godine, potaknuti našim sugrađaninom Đemalom Kasumovićem, krenula su ozbiljnija nastojanja da se ova lokacija očisti od smeća i zelene mase koja nekontrolirano raste. Uloženo je mnogo truda i energije, ali se isplatilo jer Trimuša svakom danom izgleda sve ljepše'', navode u svom apelu građanima Mostara.


Više informacija o novim datumima akcija možete pronaći na facebook profilu inicijative Zajedno za Trimušu.

Kopirati
Drag cursor here to close