Ulica Adema Buće

Najavljena potpuna obustava prometa u mostarskoj Cernici

Izvodit će se asfalterski radovi na uređenju ulice na lokalitetu od objekta Gradske Uprave do vrha ulice.
Gospodarstvo / Ulaganja | 28. 05. 2021. u 19:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Promet u ulici Adema Buća bit će potpuno obustavljen u subotu 29. svibnja od 07:00 do 17:00 sati, priopćeno je iz J.P. Komunalno Mostar. 

Kakao navode, u skladu s Odlukom gradonačelnika Grada Mostara izvodit će se asfalterski radovi na uređenju ulice na lokalitetu od objekta Gradske Uprave do vrha ulice (Ćevabdžinice Korzo)- 

"Ovim putem obavještavamo građane navedenog lokaliteta, kao i građene koji gravitiraju navedenom lokalitetu, da će tom prilikom promet na navedenom lokalitetu biti u potpunosti obustavljen", priopćeno je iz J.P.Komunalno d.o.o Mostar.

"Mole se svi građani navedenog lokaliteta da dio prometnice koji je predmet radova ne koriste za prometovanje, nego da koriste alternativne pravce.

Također, molimo sve vlasnike parkiranih vozila da svoja vozila uklone sa pometnutog lokaliteta u navedenom periodu, kako bi se radovi mogli nesmetano izvoditi, u protivnom bit ćemo prisiljeni da vaša vozila uklanjamo uz asistenciju MUP-a HNŽ - dodaje se.

Podsjetimo, za uređenje ulice Adema Buće poznatije kao Cernica izdvojena su financijska sredstva na temelju Odluke Gradonačelnika Grada Mostara iz 2020. godine.

Proteklih dana izvođeni su radovi na uređenju nogostupa s obje strane, a vrijednost ovih radova procijenjena je na 30.000 KM.

Ukupna vrijednost navedenih radova koje izvodi JP Komunalno d.o.o. Mostar je 80.000 KM.

Planirani rok završetka svih navedenih radova se očekuje idućeg mjeseca 2021. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close