Napreduju radovi

Mostar: Obitelj Marijanović uskoro dobiva novi krov nad glavom

Organizatori ove humanitarne akcije, stanovnici Kruševa i Osnovna škola Kruševo, podsjećaju da je u srpnju 2023. godine započelo prikupljanje sredstava za izgradnju novog krova
Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 01. 2024. u 16:14 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Napreduju radovi na novom domu za  obitelj Marijanović

Izgradnja kuće za obitelj Marijanović u mjestu Kruševo kod Mostara počela je u studenom 2023. godine i ide planiranim tokom.

Organizatori ove humanitarne akcije, stanovnici Kruševa i Osnovna škola Kruševo, podsjećaju da je u srpnju 2023. godine započelo prikupljanje sredstava za izgradnju novog krova nad glavom za četveročlanu obitelj s dvoje malodobne djece čiji je otac stopostotni invalid, a jedno dijete s poteškoćama u razvoju.

Organizatori su zahvalili svim medijskim kućama, tvrtkama i pojedincima, koji su svojim prilozima doprinijeli realizaciji ove humanitarne akcije.

„Hvala mostarskim firmama, firmama iz ZHŽ-a, predstavnicima lokalnih i gradskih organizacija, gospodarstvenicima, pojedincima, ljudima iz inozemstva te svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ove akcije, bilo u novčanom prilogu ili u građevinskom materijalu. Zahvaljujemo također svim građanima na brojnim porukama podrške, na riječima ohrabrenja i zahvalnosti“, poručili su organizatori humanitarne akcije.

Kopirati
Drag cursor here to close