Susret gradonačelnika

Mostar i Virovitica žele uspostaviti gospodarsku suradnju

Tijekom sastanka razmijenjena su iskustva o realiziranim i projektima koji su u tijeku, te otvorene mogućnosti za međusobnu suradnju.
Gospodarstvo / Ulaganja | 19. 01. 2023. u 15:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić primio je u Gradskoj vijećnici posjet izaslanstvo Sajma Viroexpo 2023 u kojem su bili virovitičko-podravski župan Igor Andrović, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, predsjednik HGK ŽK Virovitica Zlatko Pleša i direktor sajma Viroexpo Bojan Mijok, te predstavnike Gospodarske komore Federacije BiH, predsjednika Marka Šantića i stručnog suradnika Daria Planinića.

Bosna i Hercegovina bit će partner na 26. Viroexpu koji će biti održan od 17. do 19. veljače u Virovitici.

Tijekom sastanka razmijenjena su iskustva o realiziranim i projektima koji su u tijeku, te otvorene mogućnosti za međusobnu suradnju.

Posebno je istaknuta potreba za gospodarskom i turističkom suradnjom koja bi prema ocjeni svih sudionika sastanka trebala biti potvrđena potpisivanjem konkretnog sporazuma.

Gradonačelnik Kordić pozvao je predstavnike Županije i Grada Virovitice na Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2023. kako bi na istom dodatno unaprijedili odnose i potaknuli gospodarsku suradnju, navode iz Gradske uprave.

Kopirati
Drag cursor here to close