Hvala im

Lanin klub na sarkastičan način poslao poruku čelnim ljudima Grada Mostara

Pudar se u svoj grad vraća sa tri najsjajnija odličja, ali se također vraća u mjesto koje nema Olimpijski bazen u kojem bi ona i drugi Mostarci mogli trenirati.
Gospodarstvo / Ulaganja | 09. 07. 2023. u 20:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon osvojena tri zlata i dva oborena rekorda na Europskom juniorskom prvenstvu, Lana Pudar ponovno se vraća u Bosnu i Hercegovinu, prije odlaska u Japan na Svjetsko prvenstvo.

Pudar se u svoj grad vraća sa tri najsjajnija odličja, ali se također vraća u mjesto koje nema Olimpijski bazen u kojem bi ona i drugi Mostarci mogli trenirati.

Nakon svega na Facebook stranici se oglasio Lanin klub, "Klub Vodenih Sportova Orka", koji je na sarkastičan način još jednom prozvao gradske vlasti zbog indolencije i neaktivnosti u izgradnji mostarskog olimpijskog bazena.

Oni su nabrojali što je Lana ostvarila na Europskom prvenstvu u Beogradu u sve tri utrke a zatim se obratili vlastima.

"Hvala od srca ljudima sa banjalučkog, sarajevskog i trebinjskog bazena na fenomenalnim uvjetima rada koje nam omogućavaju kada odlazimo na treninge van našeg grada. I normalno, jedno veliko hvala čelnim ljudima grada Mostara na velelepnom objektu olimpijskog bazena u Mostaru, čiji se jasni obrisi nalaze na ovim slikama. Hvala vam na tome što se sve učinili da ubrzate sve potrebne procedure, kako bi se ovaj objekt izgradio u što kraćem vremenskom periodu. Jer kako ste nam više puta rekli i obećali, kada ako ne sad i kome ako ne Lani, najvećem ambasadoru našeg grada i države", napisali su i postavili fotografije zemljišta na kojem bi trebao biti izgrađen bazen, a koje je još netaknuto.

Kopirati
Drag cursor here to close