Intesa Sanpaolo banka

Krediti za umirovljenike uz povoljnije uvjete

Gospodarstvo / Ulaganja | 14. 06. 2011. u 06:12 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Intesa Sanpaolo banka d.d. BiH ponudila je tržištu novi nenamjenski gotovinski kredit za umirovljenike.

U marketinškoj akciji pod nazivom "Najbolji krediti za umirovljenike“, Banka će odobravati kredite uz povoljne uvjete i jednostavniju proceduru, što je omogućeno Ugovorom o poslovnoj saradnji koji je potpisan s Federalnim zavodom PIO/MIO.

"Tražili smo načine da našim klijentima olakšamo preceduru odobravanja kredita i prilagodimo otplatu mjesečnih obaveza po kreditima u skladu s potrebama umirovljenika. Zbog toga smo odlučili da produžimo rokove otplate kredita do pet godina i povećamo iznose kredita do 5.000 KM“, rekao je Senad Burza, direktor Direkcije za razvoj proizvoda.

Prodajna akcija odobravanja kredita traje do 31. srpnja ove godine.

"Akcija podrazumijeva da ćemo u ovom periodu izaći još više u susret umirovljenicima na način da onim klijentima koji svoja primanja primaju putem otvorenog računa u našoj banci nećemo naplaćivati naknadu za obradu kredita, što znači da će nominalna kamatna stopa biti jednaka efektivnoj. Ostali klijenti imat će mogućnost da dobiju umirovljenički gotovinski kredit uz znatno nižu naknadu za obradu “, ističe Burza.

Nenamjenske umirovljeničke kredite Banka nudi klijentima do 70 godina starosti i bez jemaca, uz povoljne kamatne stope i uz mogućnost umanjenja kamatne stope, ovisno o korištenju paketa proizvoda, priopćeno je iz Intesa Sanpaolo banke.

Kopirati
Drag cursor here to close