Krenuli radovi

Počelo je: Kolona i nervoza na mostarskom raskrižju

Promet je obustavljen iz pravca Ulice dr. Ante Starčevića prema raskrižju kod hotela Ero, te se koristi obilaznica kroz Ulicu Alekse Šantića.
Gospodarstvo / Ulaganja | 14. 05. 2024. u 10:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Privremena regulacija prometa koja se zbog radova odvija na raskrižju ulica Kardinala Stepinca s ulicama dr. Ante Starčevića i Alekse Šantića, kod hotela Ero, rezultirala je očekivano, velikim kolonama, nestrpljenjem i nervozom vozača.

Foto: Bljesak.info / Kolona i nervoza na mostarskom raskrižju

Naime, od utorka 14. svibnja, na snagu je, kako su naveli iz Odjel za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove grada Mostara, stupila privremena regulacija prometa u svrhu organizacije gradilišnih aktivnosti na raskrižju gore spomenutih ulica.

Kako je to i najavljeno, promet je obustavljen iz pravca Ulice dr. Ante Starčevića prema raskrižju kod hotela Ero, te se koristi obilaznica kroz ulicu Alekse Šantića.

Foto: Bljesak.info / Kolona i nervoza na mostarskom raskrižju

Iz Grada su najavili kako kako će za svaku promjenu regulacije prometa građani biti blagovremeno obavješteni.

Podsjetimo, 6. svibnja postavljena je prometna signalizacija i stigli su prvi strojevi na raskrižje kod bivšeg hotela Ero u Mostaru, čime su službeno i započeli radovi na rekonstrukciji ovog raskrižja. Kako je ranije priopćeno iz Grada, predviđeni rok trajanja radova u vrijednosti od milijun maraka bez PDV-a, odnosno 1,17 milijuna KM s uračunatim PDV-om, jeste 15. travnja 2025. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close