Iz Zračne luke Mostar

Koliko će vas koštati putovanje iz Mostara do Lisabona, Londona, Barcelone...

Za sve destinacije na koje od proljeća možete letjeti iz Mostara dostupne su i cijene karata, kao i raspored letova.
Gospodarstvo / Ulaganja | 12. 01. 2018. u 09:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska zračna luka je u petak službeno objavila nove destinacije širom Europe na koje će se od proljeća moći letjeti iz Mostara.

Naime, Bljesak.info jučer je pisao kako će putnici iz Mostara preko Düsseldorfa i Stuttgarta, koji su izravno povezani sa mostarskom zračnom lukom, moći do španjolske Palma de Mallorce, potom Londona i Lisabona, ali i njemačkih gradova Berlina, Hamburga i Hannovera.  Pored toga, letovi će biti osigurani i za Dublin, Barcelonu i Stockholm.

Mostarska zračna luka jutros je objavila i cijene karata za navedene destinacije, čime je potvrđeno naše pisanje.

Kada je u pitanju Španjolska, za let do Palma de Mallorce morat ćete izdvojiti 189.99 eura, dok do Barcelone možete letjeti za 109.99 eura.

Ako volite Portugal, kartu do Lisabona platit ćete 139.99 eura, dok će po istoj cijeni platiti kartu do Dublina.

Za London je potrebno izdvojiti 89.99 eura (Heathrow airport), dok će let do Stockholma biti najjeftiniji u ponudi ovih letova - samo 69.99 eura.

Podsjetimo, korisnici Facebooka Gradu na Neretvi donijeli su pobjedu u glasovanju uživo za izbor sljedeće destinacije Eurowingsa

Mostar je ''presudio'' najvećem konkurentu, irskom Shannonu, sa 6 % razlike. Mostar je osvojio 38% glasova, na drugom mjestu je irski Shannon sa 32% glasova, dok je pobjednik iz prvog kruga, talijanski Trapani, završio na trećem mjestu sa 30% glasova. 

Kopirati
Drag cursor here to close