8. veljače

Nastavljaju se radovi na kanalizaciji u Ilićkoj ulici

Na dionici izvođenja radova promet će se odvijati prema odobrenoj privremenoj regulaciji prometa, te se mogu očekivati povremeni zastoji ili usporeno odvijanje prometa.
Gospodarstvo / Ulaganja | 07. 02. 2022. u 16:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru realizacije projekta ''Kanalizacijski sustav Vrelo-Ilići-Cim'', sutra započinje izvođenje pripremnih radova na izgradnji sekundarne kanalizacijske mreže, kao i zamjene postojeće vodovodne cijevi, u Ilićkoj ulici, dionica Trg Tihomira Mišića (Balinovac) - Bakšim.

Radove izvodi poduzeće ECCON-INŽINJERING doo Čapljina, a vrijednost ugovora iznosi ukupno: 208.845,00 KM (s PDV-om).

Rok izvođenja radova je 180 dana. Radovi se financiraju iz proračuna Grada Mostara i granta ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ.

Na dionici izvođenja radova promet će se odvijati prema odobrenoj privremenoj regulaciji prometa, te se mogu očekivati povremeni zastoji ili usporeno odvijanje prometa, pa se moli sve sudionike u prometu za razumijevanje i pažnju dok traju radovi, te da se po mogućnosti koriste alternativni pravci.

Nadzor na izvođenju radova obavlja JP Vodovod Mostar, priopćila je Služba za gradnju infrastrukturnih objekata Grada Mostara,

Kopirati
Drag cursor here to close