Prostor za mlade

Jablanica brine za svoje mlade: Uredili plaže, parkove, igrališta

U podružnici Djevor je postavljen dječji mobilijar, igračke, klackalica i tobogan, a u Podružnici Macići su postavljena dva „ležeća policajca.
Gospodarstvo / Ulaganja | 17. 08. 2018. u 07:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općina Jablanica je u proteklom periodu realizirala  projekte uređenja lokaliteta za mlade i društvenih prostorija na području općine Jablanica.

U podružnici Djevor je postavljen dječji mobilijar, igračke, klackalica i tobogan, a u  Podružnici Macići su postavljena dva „ležeća policajca“, te u Podružnici Mrakovo izvršeni su pripremni radovi i asfaltiranje mini dječjeg igrališta, markiranje i  postavljanje golova.

U  Podružnici Ravna  izvršena je izgradnja krovne konstrukcija na objektu bivše osnovne škole, a na dijelu zgrade Općine Jablanica izvedena je djelomična rekonstrukcija elektro-instalacija, zamjena rasvjetnih tijela i molerski radovi na I katu Općine Jablanica.

  Foto: Općina Jablanica/ Mobilijar za najmlađe

Izvršeno  je uređenje plaža u Šanici, plaža „Peta“ u Donjem Paprasku, plaža „Vila“ u Ostrošcu, plaže u Ravnoj i Dragan Selu, plaža „Baćansko“-staro korito Neretve i plaže na Doljanci „Radak“ i kod Zlaćanskog mosta.

Ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosila je 39.047,58 KM.

Radnici poduzeća  JKP „Jablanica“ d.d. u stečaju Jablanica završili su  projekt uređenja igrališta u naselju Baćina.

Vrijednost ugovorenih radova iznosila je  18.062,46 KM. Izvršeni su pripremni radovi koji su  obuhvatili pripremu podloge, tamponiranje, asfaltiranje, markiranje igrališta dimenzija  29x13 m i nabavka golova za mali nogomet i ograđivanje igrališta, navela je Općina Jablanica.

Kopirati
Drag cursor here to close