Nema papira

Inspekcija zaustavila 'širenje' na Starom Veležovom

Naime, početkom 2020. godine investitor je krenuo s radovima u Ulici kralja Tomislava – Lamela 3., nakon čega su stanari zbog sumnje na ilegalno izvođenje, kako navode, bili primorani pozvati inspekciju.
Gospodarstvo / Ulaganja | 11. 02. 2020. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radovi na Starom Veležovom obustavljeni su zbog neposjedovanja potrebnih dozvola za građenje, potvrđeno je to za Bljesak.info iz Službe za inspekcijske poslove Grada Mostara.

Naime, početkom 2020. godine nepoznati investitor je krenuo s radovima u Ulici kralja Tomislava – Lamela 3, nakon čega su stanari zbog sumnje na ilegalno izvođenje, kako navode, bili primorani pozvati inspekciju.

Prekriveni prozori

''U utorak 4. veljače smo pozvali Inspekciju da izađu na teren i obustave gradnju uz našu zgradu'', govori za Bljesak.info jedan od stanara kojemu je, kako ističe, 'visina objekta već sada došla do prozora'.

Foto: Čitatelj / radovi na izmještanju kanalizacijskog šahta

Navodi kako investitora stanari ne poznaju te da je, prema neslužbenim informacijama, u planu izgradnja dva apartmana.

Ističe kako je ranijih godina isti investitor ''ilegalno izmjestio vodovodne i kanalizacijske šahtove i instalacije''.

'Nema papira'

U Službi za inspekciju Grada Mostara dobili smo potvrdu kako je Inspekcija izašla na teren te da su, zbog neposjedovanja dozvola, radove obustavili.

''U tijeku je procedura oko odgovara na žalbu stanara te potvrđujem kako smo radove, zbog neposjedovanja potrebnih dozvola, obustavili'', rekao je za Bljesak.info inspektor Marin Musa.

Foto: Čitatelj / Radovi na izmještanju vodovodnog šahta

 Podsjećamo, u travnju 2018. godine krenulo je rušenje bespravnih objekata u ovom naselju pa je nekada kvar koji je ''nosio'' noćni život Mostara ostao bez nelegalnih objekata ali s još uvijek vidljivim ''ranama'' njihovog rušenja.

Kopirati
Drag cursor here to close